۵ مورد از تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام که باید بدانید

0
493
۵ مورد از تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام که باید بدانید

حفاظت از حریم خصوصی در همه شبکه های اجتماعی ضروری است. اینستاگرام نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.

با وجود بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر در ماه، آمار کاربرانی که ممکن است پروفایل و پست های شما را مشاهده کنند بسیار بالاست. در ادامه چند روش ساده برای امنیت بیشتر پروفایل و محتوای اینستاگرام را شرح می دهیم.

مخفی کردن موقعیت

شاید شما تمایل نداشته باشید اطلاعات همه پست های خود را با غریبه ها در میان بگذارید. برای حذف اطلاعات موقعیت از نوشته های قبلی، به نوشته مورد نظر بروید و روی سه نقطه کلیک کنید. با انتخاب گزینه Edit روی اطلاعات موقعیت کلیک کنید و گزینه Remove location را انتخاب کنید.

مخفی کردن موقعیت

برای اینکه پست های آینده به طور خودکار موقعیت شما را نمایش ندهند می توانید دسترسی اینستاگرام به اطلاعات موقعیتی تان را لغو کنید.

کاربران آیفون باید به منوی settings رفته و در قسمت privacy گزینه Location Services را انتخاب کنند. سپس کمی پایین بیایید تا گزینه instagram را ببینید. سپس location access را به never تغییر دهید.

مخفی کردن موقعیت

با این کار می توانید به طور دستی بگویید در چه موقعیتی قرار دارید و آن را به اشتراک بگذارید ولی اینستاگرام به طور خودکار موقعیت شما را منتشر نمی کند.

بلاک کردن کاربرانی که باعث آزار شما می شوند

مانند همه شبکه های اجتماعی دیگر، در اینستاگرام هم می توانید هر کاربری را که باعث ناراحتی شما می شود بلاک کنید. با انجام این کار دیگر پست های آینده تان برای این کاربران دیده نمی شود.

بلاک کردن کاربرانی که باعث آزار شما می شوند

برای بلاک کردن کاربران، به صفحه پروفایل آن ها بروید و سپس روی سه نقطه در بالای صفحه کلیک کنید. گزینه Block User را از منویی که نمایش داده می شود، انتخاب کنید.

تایید دستی پست هایی که در آن تگ می شوید

در تنظیمات پیش فرض اینستاگرام، وقتی کسی شما را در عکس یا ویدئویی تگ می کند؛ این پست به طور خودکار به پروفایل شما اضافه می شود. با تغییر این تنظیمات می توانید خودتان هر بار تصمیم بگیرید که می خواهید دیگران این پست که در آن تگ شدید را مشاهده کنند یا خیر.

به پروفایل خود بروید و روی آیکون مربعی که شخصی در آن هست کلیک کنید. (مطابق شکل زیر)

تایید دستی پست هایی که در آن تگ می شوید

سپس روی سه نفطه در بالای صفحه کلیک کرده و گزینه Tagging Options را انتخاب کنید.

تایید دستی پست هایی که در آن تگ می شوید

از این جا می توانید تنظیمات را به Add Manually تغییر دهید. از این به بعد اگر کسی شما را در تصویر یا ویدئویی تگ کرد قبل از آنکه این پست در پروفایل شما نشان داده شود می توانید درباره نمایش یا عدم نمایش آن تصمیم بگیرید.

محدود کردن استفاده از هشتک

وقتی شما به پست های عمومی خود در اینستاگرام هشتک اضافه می کنید، این پست ها در صفحه برچسب مورد نظر، قابل مشاهده است. از هشتک ها برای کشف محتوای تصویر یا ویدئوی منتشر شده استفاده می شود. اما اگر نمی خواهید تصاویر و ویدئوهای شما توسط افراد غریبه دیده شود، می توانید تعداد هشتک هایی که استفاده می کنید را محدود کنید و یا اصلا از هشتک ها استفاده نکنید.

تایید دستی پست هایی که در آن تگ می شوید

خصوصی کردن پروفایل

در نهایت اگر با وجود همه راهکارهای فوق احساس امنیت ندارید، می توانید برای حفظ حریم خصوصی خود در اینستاگرام، حساب کاربری خود را خصوصی کنید.

با انجام این کار فقط فالورهای شما می توانند پست های شما را ببینند. اگر افراد جدید بخواهند پست های شما را ببینند می توانند برای شما درخواست فالو ارسال کنند.برای خصوصی کردن حساب اینستاگرامتان، به صفحه پروفایل خود بروید. و روی آیکون شخص در پایین صفحه کلیک کنید.

خصوصی کردن پروفایل اینستاگرام

روی سه نقطه کلیک کنید. سپس کمی پایین تر گزینه مورد نظر برای تغییر حساب اینستاگرام به حالت خصوصی را مشاهده خواهید کرد.

mashable منبع

نظرات 

ارسال نظر